Vitaliteit en geluk

3e editie van het ‘Happiness café’

18 november 2016 van 14:30 tot 18:00 uur in Concordia in Enschede

Thema: Vitaliteit & Geluk!

Na twee vorige succesvolle edities van het Happiness café staat de volgende op de agenda!

 

Op vrijdag 18 november vond de derde editie van het Happiness café plaats in theater Concordia in Enschede. Dit keer over het thema Vitaliteit & Geluk; de sleutel voor meer voldoening en happiness.

 

Vitaliteit is een breed begrip, maar een heel belangrijk onderdeel hiervan is je mentale fitheid en dat is de conditie van je geest. Als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas. We meten je mentale fitheid en laten zien wat je kunt doen om mentaal fit te worden of te blijven.

 

Door het delen van persoonlijke verhalen en interviews met verschillende mensen, wordt je geïnspireerd en misschien wel geraakt door de levenslessen die verteld worden.

 

Dit is waarom het Happiness café georganiseerd wordt, het creëren van een inspirerend podium voor meer bewustwording, geluk, gezondheid en persoonlijke groei.

 

Door het delen van authentieke (levens)verhalen, word je geïnspireerd met waardevolle levenslessen.

 

Laat je verrassen door niet alles van te voren te weten, sta open voor ontwikkeling, puurheid, inspiratie en heel veel fun voor een nog bewuster en gelukkiger leven zoals jij dat wil!

 

Kortom, Act for more Happiness!

 

Voel je verantwoordelijk en omarm je eigen geluk en daarmee dat van anderen. Laat je inspireren en onderdompelen in een omgeving waarin je geïnspireerd word door persoonlijke verhalen, humor en openheid.

Hieronder een sfeerimpressie van de derde editie van het Happiness Café.

heart

Het Happiness café is een initiatief van Wendy de Wit

Wendy (35) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.

Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

 

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

 

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en wat de mogelijkheden zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Tijdens het Happiness café presenteert Wendy het programma en neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om vanuit rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, unstoppable je hart volgt en je droom leeft.

Graag tot een volgende editie! 

Bekijk hieronder het programma boekje van deze editie van het Happiness Café

vitaliteit-geluk-cover