Speeding up by slowing down
Volg JOUW hart – Be unstoppable!

4e editie van het ‘Happiness café’

2 februari 2018 van 14:00 tot 17:00 uur in het Wilminktheater in Enschede

Thema: Speeding up by slowing down!
Volg JOUW hart – Be unstoppable!

heart

Dat kan best lastig zijn, in een maatschappij waarin we altijd ‘druk’ zijn. Een maatschappij waarin prestatie, oordeel en hectiek overheersen. Het is eigenlijk makkelijker om maar mee te gaan met de stroom, braaf te doen wat je altijd al deed en te kiezen voor (schijn)veiligheid.

Toch hebben we als mens de power, om vanuit rust en helderheid te veranderen, te groeien en een positief effect te creëren. Dit vanuit een geactiveerde interne drive waardoor jij in je kracht staat en dus unstoppable bent.

En als je wilt blijven groeien als ondernemer, werknemer, en nog belangrijker als persoon, dan is het allerbelangrijkste dat je jezelf verrijkt met inspiratie en omringt met de juiste mensen die je daarbij helpen.

Samen met anderen zoals jij! Mensen die ondernemend zijn, een droom hebben en met passie & liefde betekenis willen geven aan het leven en aan dat van anderen.
Met mensen die het anders willen doen, die bewuster in het leven willen staan en voluit willen genieten.

Kom naar de 4e editie van het ‘Happiness café’ op 2 februari 2018 van 14:00 tot 17:00 uur in het Wilminktheater in Enschede.

 

Tijdens deze middag ervaar je:

  • Dat focus op het NU jouw sleutel is naar meer bewustwording, geluk en groei.
  • Welke ontspanningsoefeningen je dagelijks kunt gebruiken voor meer rust in je hoofd en focus op wat je echt wilt en belangrijk vindt.
  • Inzicht en oefeningen die je geluk & mindset en je persoonlijke en zakelijke groei positief beïnvloeden.
  • Dat je zelf invloed hebt op geluk en hoe jij je leven en werk vorm wilt geven en een positief verschil maakt in je eigen leven en dat van anderen.
  • Dat je intuïtie de aanjager is van alles wat je wilt (gaan) doen!
  • Hoe je jouw intuïtie kan gebruiken voor je plannen in 2018.
  • Dat connecties en een inspirerende omgeving noodzakelijk zijn als je wilt groeien en veranderen.

 

Je krijgt bij binnenkomst een kop koffie of thee en een Happiness Cadeau.
Met klanken en muziek van Nathalie Bosch en Martin Adolfsen begint deze middag vanuit innerlijke stilte en rust om jouw innerlijke kracht te activeren.

Daarna volgen een workshop, gastspreker en interviews om concreet stappen te maken om unstoppable jouw hart te blijven volgen. 

Bereid je voor op een nuttige maar vooral super gezellige middag met andere ondernemers en professionals. Je gaat geïnspireerd en vol met plannen voor je leven en business weer naar huis.

Dit alles in een gezellige en intieme setting in het Theatercafé van het Wilminktheater in Enschede.

 

Je kunt hier de sfeerimpressie bekijken van deze 4e editie.

Volg JOUW hart – Be unstoppable!

heart

Het Happiness café is een initiatief van Wendy de Wit

Wendy (35) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.
Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en wat de mogelijkheden zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Tijdens het Happiness café presenteert Wendy het programma en neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om vanuit rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, unstoppable je hart volgt en je droom leeft.

Graag tot een volgende editie!