Happy People don’t have the best of everything, they made the best of EVERYTHING

1e editie van het ‘Happiness café’

27 november 2015 van 15:00 tot 18:00 uur in The Cee Spot in Enschede

Thema: Happy People don’t have the best of everything, they made the best of EVERYTHING!

heart

KICK- OFF Happiness café

 

Act for more Happiness organiseert voor het eerst het (Gratis) Happiness café! Je bent van harte welkom!

 

We gaan het hebben over de belangrijke dingen van het leven! Je krijgt leuke tools en kennis over geluk en het bewustzijn van onze mind, lichaam en gedrag. Hoe en waarom maken we dagelijks onze keuzes, we willen zelf regisseur zijn en blijven van ons leven toch?

 

We delen en inspireren en stimuleren elkaar met mooie verhalen en learnings van ondernemers, waarom ze nu doen wat ze doen en welke keuzes ze hebben gemaakt. Waarmee kunnen we elkaar helpen en inspireren om morgen al dingen anders te doen?

 

Geprikkeld en benieuwd? Het wordt fantastisch!
Je zult met een boost energie en met twinkelde oogjes weer naar huis gaan!

 

Join us!
Share, inspire & connect

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de eerste editie van het Happiness Cafe.

Het Happiness café is een initiatief van Wendy de Wit

Wendy (35) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.
Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en wat de mogelijkheden zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Tijdens het Happiness café presenteert Wendy het programma en neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om vanuit rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, unstoppable je hart volgt en je droom leeft.

Graag tot een volgende editie!