Happiness Café: Filmavond HEAL

‘Happiness café’ Filmavond HEAL

17 & 18 mei 2018 van 19:00 tot 22:30 uur in het Wilminktheater in Enschede

heart

Heel graag creëren wij de mogelijkheid om de documentaire HEAL als een inspirerende Filmavond, georganiseerd door Wendy de Wit van Act For More Happiness en i.sm. Het Wilminktheater, aan te bieden.

De documentaire van regisseur Kelly Noonan Gores neemt ons mee op een wetenschappelijke en spirituele reis, waarin we gaan ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. De film geeft je een krachtig inzicht in ons wonderlijke lichaam en de buitengewone genezer die in ons allen leeft.

Met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Michael Beckwith, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William the Medical Medium.

HEAL laat zien dat we meer controle over ons leven en onze gezondheid hebben dan we vaak denken.

Na de film gaan we in gesprek met Karin Roozendal.
Karin is Osteopaat en specialist in het bewegingsapparaat, heeft kennis van alle gewrichten, spieren en zenuwen in het lichaam, daarbij verdiept ze zich in de organen en wat er binnen in de organen afspeelt. Door haar kennis te verbreden met orthomoluculaire-, chinese geneeskunde, homeopathie, hormonale systeem en emotionele systeem, is ze nog beter in staat om signalen van het lichaam te begrijpen en onderliggende oorzaak op te sporen.

Wendy de Wit gaat in gesprek met Karin en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Kom naar de filmavond van het ‘Happiness café’ op 17 of 18 mei 2018 van 19:00 tot 22:30 uur in het Wilminktheater in Enschede.

 

Het programma van deze avond is als volgt:

19: 00 uur Happiness café open (Urenco zaal in Wilminktheater)
19: 30 uur Welkom & introductie door Wendy de Wit
20:00 uur Filmvertoning
21:45 uur In gesprek met Karin Roozendal
22:15 uur Afronden en einde

Vanaf nu kun je je plek reserveren via de (veilige) betaallink in de ticket balk van dit event.
Maximaal 2 kaarten per persoon.
Dit event is exclusief en we kunnen helaas niet meer dan 50 mensen hosten. Gezien de populariteit van de film HEAL is het raadzaam om je tijdig op te geven.

We hopen je te ontmoeten op donderdag 17 mei of vrijdag 18 mei 2018.

 

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de vijfde editie

Volg JOUW hart – Be unstoppable!

heart

Het Happiness café is een initiatief van Wendy de Wit

Wendy (35) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.
Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en wat de mogelijkheden zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Tijdens het Happiness café presenteert Wendy het programma en neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om vanuit rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, unstoppable je hart volgt en je droom leeft.

Graag tot een volgende editie!