Creativiteit & Geluk

2e editie van het ‘Happiness café’

22 april 2016 van 14:00 tot 17:00 uur in Concordia in Enschede

Thema: Creativiteit & Geluk

heart

Na een succesvolle kick-off van het Happiness café staat de volgende op de agenda!
Vrijdag 22 april 2016 vanaf 15:00 – 18:00 uur staat het Happiness café in het teken van CREATIVITEIT & GELUK.

 

* Wat is creativiteit eigenlijk? Hoe werkt het? Kun je het stimuleren? Hoe kun je dit dagelijks gebruiken om je leven en business nog meer ‘swung’ te geven? Kan iedereen dit? Wanneer weet je of je creatief ben? Welke belemmerende overtuigingen heb je, die je weerhouden van dat te doen wat je het gelukkigst maakt? En als je al heel creatief bent, haal je echt alles eruit wat in je zit? Wat is jouw volgende stap en level?

 

* Door middel van workshops van creatievelingen en gelukskundigen, krijg je tools en inzichten, die je direct meer bewustwording en creativiteit opleveren. Je kunt het gelijk toepassen in je leven, je werk en/ of eigen onderneming.

 

*Je gaat leren en ervaren om meer vanuit je hart te durven kiezen en verbinding te maken, hierdoor voel je je meer verbonden met jezelf en je omgeving en ga je ondervinden hoe makkelijk en leuk het wordt om echt je missie creatief te leven.

 

* En zoals je begrijpt, het wordt vooral een feest! Je komt in contact met leuke professionals en ondernemers, waarbij je geïnspireerd wordt door authentiek contact te maken en verbinding met elkaar te leggen, door je kwetsbaar op te stellen en vanuit je hart te communiceren.

 

* Dit is waarom het Happiness café georganiseerd wordt, een podium en een ervaring creëren voor persoonlijke en zakelijke groei. Laat je verrassen door niet alles van te voren te weten, sta open voor ontwikkeling, puurheid, elkaar inspireren en een nog mooier, bewuster en lichter leven te kunnen leiden, zoals jij dat wil #createyourvision for #MoreHappiness

 

* We hebben een heerlijke afsluiter met Yoga en mindfulness waarbij je gaat ontdekken wat het met je doet en hoe dit verbonden is met creativiteit. Je gaat opgeladen, met twinkelende oogjes en een verrassing naar huis!

 

* Kortom, Act for more Happiness! Het is te gek als jij erbij bent!

 

* We hebben beperkte plaatsen, dus schrijf je snel in!
Early bird ticket t/m 8 april: €35,- p.p. incl. Borrel (na 18:00 uur) en een happiness-goodiebag!

 

Investeer in jezelf en gun jezelf het geluk om erbij te zijn!

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de tweede editie van het Happiness Café.

heart

Het Happiness café is een initiatief van Wendy de Wit

Wendy (35) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.
Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en wat de mogelijkheden zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Tijdens het Happiness café presenteert Wendy het programma en neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om vanuit rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat jij groeit, unstoppable je hart volgt en je droom leeft.

Graag tot een volgende editie! 

creativiteit-geluk-cover