Wendy (36) is een Enschedese ondernemer en heeft 3 jaar geleden haar vaste baan opgezegd en is toen voor een langere tijd op reis gegaan met haar man en twee jonge kinderen.

 

Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en ervoor gezorgd dat ze ‘unstoppable’ haar dromen blijft waarmaken.

 

Dat is in 2016 begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en coaching aan bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze met name vrouwelijke ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze nu vaak gevraagd als spreker en dagvoorzitter op live events van bedrijven.

 

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

 

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en de oneindige mogelijkheden die er zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

 

Met Act for More Happiness wil ik mensen inspireren om ook hun hart te volgen en te geloven in jezelf, dat alles wat je heel graag wilt mogelijk is!

Helaas leren we dit (nog) niet op school, daarom deel ik mijn inspiratie, connecties en inzichten graag met jou om het beste in je naar boven te halen, zodat jij groeit en unstoppable je dromen en doelen blijft waarmaken!

 

Tijdens haar programma’s en events neemt ze je mee op een reis over de wereld, die je inspireert om van hoofd naar hart, rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken, zodat je persoonlijk en zakelijk blijft groeien en stralen.

Meer informatie over Wendy en haar activiteiten kun je vinden op haar persoonlijke site:
www.wendydewit.nl