19 september 2019: “Grip op de gezondheid van je kind”

12 mei 19 september 2019: “Grip op de gezondheid van je kind”

De workshop wordt verzorgd door Karin Roozendal,  als Osteopaat heeft ze zich verdiept in de complementaire zorg en heeft ze in jaren studie haar kennis opgedaan, waarvan zij vind dat elke burger recht heeft om dit te weten.
Helaas reikt de kennis die gedeeld wordt op scholen vaak niet verder dan wat losse elementen (skelet, spieren, bloedsomloop en spijsvertering organen). Daarom heeft ze een missie: en dat is meer kennis delen over hoe je lichaam werkt, zodat mensen minder afhankelijk worden van het medisch systeem en meer preventief kunnen handelen en heeft direct een positief effect heeft op je omgeving.

Sinds, ik moeder ben geworden, voel ik de intensive liefde voor mijn kind, zoals ik die nooit eerder heb gevoeld. Erg bijzonder, maar dit maakt het ook heel breekbaar, ik weiger in angst te gaan leven, maar ik denk dat elke ouder wel eens de angst om het hart heen slaat als hij/zij denkt aan het feit dat er iets overkomt met je kind of met jezelf en wat dat op het kind doet.

Ook mij gebeurt dit wel eens, maar merk toch dat vooral op gezondheidsvlak ik bij deze angst gevoelens terug kan vallen op mijn kennis. Mijn gedachten gaan ook regelt terug naar, hoe zou dit vroeger zijn geweest als we als stam in een bos zouden leven? Gelukkig leven we niet meer zo primair, aan de  andere kant zie ik wel de zorgwerkende kant van onze huidige maatschap en hoeveel toxische belasting er dagelijks wordt uitgeoefend op ons systeem, zowel bij volwassen als kinderen. En vooral het kind stuk raakt mij nog wel wat meer zins ik moeder. Vooral omdat ze nog zo primaire en ontweten zijn. Deze primaire geboren wezen die net te wereld komen, worden in deze eerste levensjaren aan zoveel prikkels en belasting blootgesteld, geen enkel wezen kan hier evolutionaire zo snel op adapteren als hoe onze maatschap de laatste 100 jaar gegroeid is. En ik zie hierop ook veel reacties van kinderlichamen, denken aan eczeem, hooikoorts, allergieën, chronische neusverkoudheid, auto-immuunziekten en andere chronische lichamelijke klachten die zich soms ook doorzetten in geestelijke klachten.

Vanuit mijn kennis weet ik dat je hier als ouder/verzorgende meer invloed op uit kunt oefenen dan dat ons vaak vertelt word en het gaat mij ook echt aan het hart dat ik zoveel jonge baby/kinderen al zie vechten tegen deze chronische aandoeningen. Mijn missie zoveel mogelijk kinderen in goed gezondheid groot kunnen laten worden. Daarom wil ik mijn kennis graag uitdragen en ouders/verzorgers bewust maken van de invloeden om ons heen en wat voor invloed jij zelf voor je kind hier nog op uit kunt oefenen. Ik respecteer ieder zijn pad en tempo, maar hoop door de kennis die ik aandraag, mensen bewuste hun pad kunnen gaan kiezen en dat ze inzien dat niet alles op toeval of pech berust.
Tijdens deze avond krijg je meer kennis over hoe het lichaam en het immuunsysteem werkt en wat je zelf kunt doen om deze goed gezond te houden.

Belangrijke invloeden van fysieke, chemische en emotionele stress op je lichaam worden uitgebreid besproken.

De workshop is voor iedereen die zijn/haar gezond meer in eigen hand wil houden/nemen en wordt zo gepresenteerd dat deze voor iedereen te volgen is.
Je krijgt direct handvaten waarmee je aan de slag kunt.

 

Datum: donderdag 19 september 2019
Tijd: 19:15 uur t/m 22:15 uur
Ticket: €25,- p.p. inclusief koffie/ thee en versnaperingen
Waar: Happy Workspace Enschede

 

arrow  KLIK HIER EN MELD JE AAN  arrow

Na bevestiging sta je gelijk op onze gastenlijst.