-Als je leeft vanuit je hart, klopt alles in je leven –

17 apr -Als je leeft vanuit je hart, klopt alles in je leven –

Van hoofd naar hart (maar nu echt!) met de hulp van onderstaande tips, stenen en etherische olie blends.

-Als je leeft vanuit je hart, klopt alles in je leven

Prachtig voornemen, maar soms makkelijker gezegd dan gedaan. Door de drukte en hectiek van alledag kan het lastig zijn om dicht bij jezelf te blijven en te horen wat je hart zegt. Misschien heb je al honderden boeken over bewustzijn gelezen, maar blijft het ECHT toe passen lastig.

Hierbij geeft Hanneke Peeters van Rock Your World 5 tips om van WETEN naar VOELEN te gaan.

  1. Wees bewust. Stress, verveling, verslaving of een gevoel van ontevredenheid zijn signalen dat je niet je hart volgt. Sta eens stil bij de reden van je stress. Is het omdat je te hard werkt? Je relatie niet lekker loopt? Of maak je je teveel zorgen om een familielid? Ga eens aan tafel zitten met een wit vel papier voor je neus en begin gewoon met schrijven. De perfecte steen om je hierin te begeleiden is de amethist.

 

  1. Ben stil. Pas als je stil bent kun je luisteren. Stilte zoek je bijvoorbeeld op door meditatie, yin yoga of een wandeling door het bos. Laat je mobiel thuis of zet ‘m op vliegtuigmodus. Neem een seleniet mee in je zak of houd er 1 vast in je hand om je intuïtie, je innerlijke weten, te vergroten.  Blijft je hoofd druk en onrustig? Gebruik voor het mediteren, wandelen of practice een Calming Pillow Spray. Deze bevat o.a. lavendel en kamille en deze werken beiden ontspannend.

 

  1. Open Up! Breek open en ontdek welke oude pijnen nog doorleefd mogen worden. Uit angst om gekwetst te worden bouwen we een beschermingslaagje om ons hart. Verdriet en pijn vinden we vaak geen prettige emoties en we kunnen onszelf af leiden om deze niet te voelen. Maar met deze angst bouwen we een beschermingslaagje om ons hart en wordt het lastig ECHT te voelen. Tijd dus om oude emoties naar de oppervlakte te laten komen. Hoe? Boek  bijvoorbeeld een Ayurvedische Marma Massage, familie opstelling of ga voor een Transformational Breathing Sessie. De Be Love Auraspray bevat een etherische olie blend die je helpt het hart te openen.

 

  1. Volg je eigen pad. Maak een lijst met waarden die je belangrijk vindt en zorg dat je focus daar op ligt. Schrap zaken die je onbelangrijk vindt uit je agenda. Resoluut. Geef alleen aandacht aan datgeen wat je wilt wat gaat groeien. Extra focus en helderheid nodig? Draag een bergkristal bij je of gebruik de Be Fresh Auraspray.

 

  1. Zet jezelf op de eerste plaats. Goed voor jezelf zorgen is prioriteit numero uno in je leven. Behandel jezelf zoals je beste vriendin behandeld. Bewaak je grenzen, neem op tijd rust en doe dingen in het leven waar je ECHT van geniet. Plaats een rozekwarts naast je bed ter herinnering om lief te zijn voor jezelf.

 

Vergeet niet dat oefening kunst baart. Kies uit bovenstaande tips er in ieder geval 1 en neem jezelf voor het advies de volgende 5 dagen uit te voeren. Pas als je deze geïntegreerd hebt ga je naar de volgende tip enzovoort.

Wil je meer weten en de producten van Rock Your World komen proberen?
Mail dan naar wendy@actformorehappiness.nl
Een aantal producten zijn te testen en verkrijgbaar in onze Workspace!